Sälja båt

Sälja Båt Stockholm

Din första båt är troligen inte din sista. Du och din familjs behov växlar ständigt och till slut kommer dagen då det är dags att sälja din båt.Vårt mål på Börjesson Båt är att skapa ett okomplicerat och bekvämt båtägande, inte minst när det är dags att sälja din båt i Stockholm. Med lång erfarenhet av försäljning av både nya och begagnade båtar är Börjesson Båt ett välkänt och väletablerat bolag med gott renommé.
Köparna hittar ofta sin drömbåt på marinan i Saltsjö-Duvnäs.

Bästa valet när du ska sälja båt i Stockholm

Börjesson Båt är efter 20 år i branschen en väletablerad aktör inom försäljning av begagnade båtar, och har under säsong en konstant ström av spekulanter som besöker bryggan.
På marinan i Saltsjö-Duvnäs, precis utanför Stockholm, har vi kapacitet att tillhandahålla upp emot 30 stycken försäljningsbåtar vid bryggan.Börjesson Båt attraherar många spekulanter som letar efter en bättre begagnad motorbåt, tio år eller nyare i storleksklassen 25-40 fot. Fram till 2008 sålde Börjesson Båt nya Nimbus-båtar och är sedan hösten 2015 återigen återförsäljare. Det har resulterat i att Börjesson Båt är ett naturligt val för Nimbus-ägare som vill sälja sin båt i Stockholm.

Samtliga båtar varudeklareras

Alla båtar som säljs via Börjesson Båt varudeklareras. Detta utförs för både säljare och köpares skull. Har båda parter en bra och rättvis bild av båten är chansen mycket större att slippa eventuella tråkiga diskussioner i framtiden.Ett försäljningsuppdrag brukar se ut på detta sätt.
- Vi går igenom båten noggrant med säljare direkt när båten kommer till oss. Allt från kondition i dagsläget till servicehistorik. Eventuella åtgärder prissätts av oss för att sedan offerera till säljaren. Först när dessa frågor är klara startar vi upp med försäljningsprocessen.
- Vi skriver ett försäljningsavtal mellan säljare och Börjesson Båt.
- Vi tar nya bilder på båten, skriver ner utrustningslistor samt samlar all fakta som kan vara av intresse för en köpare.

Annonseringen sker framförallt på Börjesson Båts hemsida och försäljningsbryggan men vi marknadsför även din båt via kända kanaler såsom Blocket –  Facebook – Sök Båt.

Vi ordnar en komplett båtaffär 

När den potentiella köparen hör av sig kommer vi inte bara kunna hjälpa till med provkörning och frågor kring båten utan även med andra viktiga frågor som ofta dyker upp vid köp av båt. Med vårt breda kontaktnät kan vi hjälpa till med finansiering, försäkring, kurser inom båthantering och sjösäkerhet etc. Allt för att kunna erbjuda ett så komplett båtköp som möjligt.Skulle er båt inte säljas under sommarhalvåret kan vi erbjuda att fortsätta med försäljningen under vintern i vår visningshall på Värmdö. Där står båten varmt, torrt och visningsredo för köpare att komma och titta.

Börjesson Båt är naturligtvis medlem i båtbranschens riksförbund SweBoat.  www.sweboat.se

Vi arbetar alltid efter devisen ”Trygghet vid båtaffärer”. Självklart gäller detta också när du ska sälja båt i Stockholm.

Vänligen kontakta oss via formuläret så återkommer vi så snart som möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Båtmodell

Ditt meddelande

© Copyright Börjesson Båt | Strandpromenaden 26, 131 50 Saltsjö-Duvnäs | Tel: 08-716 60 60 | info@borjessonbat.se