Vi hjälper dig köpa båt i Stockholm

Köpa Båt Stockholm
På Börjesson Båt brinner vi för båtlivet och skärgården. Vårt mål är att erbjuda ett okomplicerat och komplett båtägande för våra kunder.
Hos oss på Börjesson Båt finns ett brett och bra utbud för dig som ska köpa båt i Stockholm. Vi säljer nya båtar från Nimbus, Paragon och Axopar. Utöver nybåtsförsäljningen säljer och förmedlar vi även begagnade båtar av hög kvalitet från olika tillverkare, men med högt fokus på Nimbus. Köparna hittar ofta sin drömbåt på marinan i Saltsjö-Duvnäs.

Ett tryggt val när du ska köpa båt i Stockholm
Efter 20 år i branschen är vi en väletablerad aktör inom försäljning av begagnade och nya båtar, och har under säsong en konstant ström av spekulanter som besöker bryggan.

På marinan i Saltsjö-Duvnäs, precis utanför Stockholm, har vi kapacitet att tillhandahålla upp emot 30 stycken försäljningsbåtar vid bryggan.
Alla båtar som säljs via oss på Börjesson Båt är varudeklarerade. Detta utförs både för säljare och köpares skull. Har båda parter en bra och rättvis bild av båten är chanserna mycket större att slippa eventuella tråkiga diskussioner i framtiden.

Vi ordnar ett komplett båtköp
Hos Börjesson Båt hjälper vi inte bara till med sakkunnigt stöd i frågor som rör den tilltänka båten utan hjälp med andra viktiga frågor som ofta dyker upp vid köp av båt. Med vårt breda kontaktnät kan vi hjälpa till med finansiering, försäkring, kurser inom båthantering och säkerhet etc. Allt för att kunna erbjuda ett så komplett båtköp som möjligt.
För oss lever ofta vår relation med båtköparna kvar långt efter själva båtköpet är klart. Då vi som sagt strävar hårt efter målet att skapa ett okomplicerat och komplett båtägande erbjuder vi alla kringtjänster du kan önska för att göra ditt båtliv både tryggt och enkelt.
Med servicedelen av bolaget kan vi se till så ni får rätt underhåll, service och vinterförvaring av din båt. Här jobbar vi en stark grupp leverantörer som uppfyller våra högt ställda krav på kvalitet, kunskap och ordning och reda.Gentemot våra kunder tar vi självfallet hela ansvaret.

Vi hjälper till vid försäkringsärenden
Även om tråkigheter som grundstötningar, stormskador etc skulle vara framme är vi oftast den första båtägaren kontaktar. Härifrån hjälper och guidar vi sedan våra kunder så hela försäkringsärendet blir rätt skött.

Börjesson Båt är naturligtvis medlem i båtbranschens riksförbund SweBoat.
www.sweboat.se

Varmt välkommen till Börjesson Båt. Vårt mål är att hjälpa dig till en trygg och givande affär. Det ska vara kul att köpa båt i Stockholm och det är det hos oss!

Anmäl dig gärna till vår intresselista via formuläret så kontaktar vi dig när din drömbåt kommer in.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

 

© Copyright Börjesson Båt | Strandpromenaden 26, 131 50 Saltsjö-Duvnäs | Tel: 08-716 60 60 | info@borjessonbat.se